Over ons

OVER MATTHIJS

Matthijs is een familiaal installatiebedrijf. Al 3 generaties lang installeren we volledige klimaatoplossingen voor onze klanten. HVAC kent voor ons geen geheimen. Als installatiebedrijf ontwikkelen, vernieuwen, en onderhouden we allerhande klimaatinstallaties. Denk maar aan airco, verwarming, ventilatie ,klimaatregeling, koeling en sanitair.

BENT U OP ZOEK NAAR DE
JUISTE PARTNER VOOR UW HVAC-INSTALLATIE?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Elk project is uniek en wij leveren maatwerk op basis van uw behoeften. We dragen proper werk hoog in het vaandel en streven naar perfectie. Zie ons gerust als de beste/strevers van de klas. We willen fier zijn op ons werk. Ook na installatie kan u op ons blijven rekenen. Ons team zorgt voor een uitgebreid onderhoud zodat uw installatie een lang leven beschoren is. Heeft u een dringend issue? Ook dan zijn wij 24/7 bereikbaar.

MATTHIJS OVER DE JAREN HEEN

Gestart in de jaren 60, door Roger Matthijs, als eenmanszaak actief in putboringen.

23/12/1980
Oprichting van bvba Matthijs Dirk met als hoofdactiviteit het plaatsen van sanitaire – en verwarmingsinstallaties.

01/01/2006
De 3e generatie doet zijn intrede in de zaak: Quinten stapt na zijn studies Industrieel ingenieur elektromechanica in het familiebedrijf.
De activiteiten wordt verruimd met ventilatie en klimatisatie.

01/02/2014
Zoon Quinten en partner Melanie nemen het bedrijf over. Het duo beschikt over een gezonde portie ambitie en zorgt samen voor een sterke groei van Matthijs.

01/05/2014
Verhuis naar nieuwe kantoorgebouwen. De groei zorgt ervoor dat de bestaande kantoren te klein worden. Matthijs bouwt een gloednieuw kantoor met magazijn en werkruimte op dezelfde site. 

01/09/2015
Opstart van Matthijs Technics waarbij professionele klanten nu ook in onderhoud ontzorgd worden voor hun HVAC-installaties.

MEER TE WETEN KOMEN OVER WERKWIJZE?

Onze HVAC-experts staan voor u klaar en delen graag hun frisse visie met u.

Contacteer ons