Over ons

Over ons

OVER MATTHIJS

Matthijs is een familiaal installatiebedrijf. Al 3 generaties lang installeren we volledige klimaatoplossingen voor onze klanten. HVAC kent voor ons geen geheimen. Als installatiebedrijf ontwikkelen, vernieuwen, en onderhouden we allerhande klimaatinstallaties. Denk maar aan airco, verwarming, ventilatie ,klimaatregeling, koeling en sanitair.

BENT U als professionele klant OP ZOEK NAAR DE
JUISTE PARTNER VOOR UW HVAC-INSTALLATIE?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Elk project is uniek en wij leveren maatwerk op basis van uw behoeften. We dragen proper werk hoog in het vaandel en streven naar perfectie. Zie ons gerust als de beste/strevers van de klas. We willen fier zijn op ons werk. Ook na installatie kan u op ons blijven rekenen. Ons team zorgt voor een uitgebreid onderhoud zodat uw installatie een lang leven beschoren is. Heeft u een dringend issue? Ook dan zijn wij 24/7 bereikbaar.

visie

Onze visie is om uit te groeien tot het meest toonaangevende HVAC- en sanitairbedrijf in Vlaanderen, met specifieke focus op de professionele markt inclusief openbare besturen en scholen in Oost-Vlaanderen en Gent. Wij streven ernaar om de referentie te worden voor efficiëntie en kwaliteit in onze sector, waarbij we voortdurend de grenzen van technologische vooruitgang verkennen en toepassen om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde en duurzame oplossingen.

MISSIE

Onze missie is om hoogwaardige HVAC- en sanitair diensten te leveren aan bedrijven in Oost-Vlaanderen en Gent, met een onwankelbare toewijding aan efficiëntie en kwaliteit. We willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen door gebruik te maken van opgeleide medewerkers die beschikken over diepgaande technische kennis en vaardigheden. Door voortdurend te investeren in de opleiding van ons team en het omarmen van nieuwe technologische ontwikkelingen, streven we ernaar om oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan, maar de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

kernwaarden

Professionalisme: We handelen altijd met integriteit, deskundigheid en respect voor onze klanten en medewerkers

 

Efficiëntie: We streven naar maximale efficiëntie in al onze processen, van ontwerp tot implementatie en onderhoud.

 

Kwaliteit: Onze dienstverlening is gebaseerd op hoogwaardige materialen, nauwkeurig vakmanschap en duurzame oplossingen.

 

Innovatie: We omarmen voortdurende technologische vooruitgang en streven ernaar om voorop te lopen in de toepassing van innovatieve oplossingen.

 

Klantgerichtheid: We luisteren naar de behoeften van onze klanten en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun verwachtingen voldoen en deze overtreffen.

MATTHIJS OVER DE JAREN HEEN

Gestart in de jaren 60, door Roger Matthijs, als eenmanszaak actief in putboringen.

23/12/1980
Oprichting van bvba Matthijs Dirk met als hoofdactiviteit het plaatsen van sanitaire – en verwarmingsinstallaties.

01/01/2006
De 3e generatie doet zijn intrede in de zaak: Quinten stapt na zijn studies Industrieel ingenieur elektromechanica in het familiebedrijf.
De activiteiten wordt verruimd met ventilatie en klimatisatie.

01/02/2014
Zoon Quinten en partner Melanie nemen het bedrijf over. Het duo beschikt over een gezonde portie ambitie en zorgt samen voor een sterke groei van Matthijs.

01/05/2014
Verhuis naar nieuwe kantoorgebouwen. De groei zorgt ervoor dat de bestaande kantoren te klein worden. Matthijs bouwt een gloednieuw kantoor met magazijn en werkruimte op dezelfde site. 

01/09/2015
Opstart van Matthijs Technics waarbij professionele klanten nu ook in onderhoud ontzorgd worden voor hun HVAC-installaties.

01/08/2022
De wens om efficiënter te kunnen werken zorgt voor een verhuis naar de KMO-zone “Lozen Boer”.

MEER TE WETEN KOMEN OVER WERKWIJZE?

Onze HVAC-experts staan voor u klaar en delen graag hun frisse visie met u.

Contacteer ons